×

Fortiflex-375 Advanced Formula 30 tabletten

Fortiflex Advanced Formula is een voedingssupplement op natuurlijke basis, wat de behandeling van honden en katten in de eerste fasen van artrose ondersteunt. Bovendien kan Fortiflex Advanced Formula routinematig aan oudere huisdieren en huisdieren met overgewicht worden verstrekt.
SKU
1138
€ 41,70

Voor 15:00 besteld en mits op voorraad, vandaag verzonden. Ook levering op zaterdag

Gratis verzending bij bestellingen boven €55,00!
Slechts €5,95* verzendkosten daaronder.
* Tarief voor Nederland

VRAGEN OVER DIT PRODUCT?
Ons team helpt u graag met al uw vragen over uw huisdier.

030-3035457
Ma t/m Vr 10:00 tot 14:00

Fortiflex Advanced Formula

Fortiflex Advanced Formula is een voedingssupplement op natuurlijke basis, wat de behandeling van honden en katten in de eerste fasen van artrose ondersteunt. Bovendien kan Fortiflex Advanced Formula routinematig aan oudere huisdieren en huisdieren met overgewicht worden verstrekt. 

Gehalte aan werkzame en overige bestanddelen

Fortiflex 225: Bevat per tablet 225 mg chondroïtinesulfaat (20 kDa 95%),  225 mg chitosanide, 22 mg epigallocatechinegallaat (groene thee extract) en geïnactiveerd gist.
Fortiflex 375: Bevat per tablet 375 chondroïtinesulfaat (20 kDa 95%), 375 mg chitosanide, 22 mg epigallocatechinegallaat (groene thee extract) en geïnactiveerd gist.
Fortiflex 525: Bevat per tablet 525 mg chondroïtinesulfaat (20 kDa 95%),  525 mg chitosanide, 22 mg epigallocatechinegallaat (groene thee extract) en geïnactiveerd gist.

Eigenschappen

Voedingssupplement in tabletvorm op natuurlijke basis. Het wordt gegeven ter aanvulling van het normale rantsoen of in aanvulling op speciaal diervoeder op advies van de dierenarts en bevat de voedingsbestanddelen chondroïtinesulfaat en chitosanide. Chondroïtinesulfaat is een essentieel proteoglycaan en een belangrijk onderdeel in de samenstelling van het kraakbeen. Chitosanide, van maritieme oorsprong, is een voorloper van glucosamine en speelt een rol in de aanmaak van het kraakbeen. Bovendien beschermt chitosanide het chondroïtinesulfaat tegen afbraak in het maagdarmstelsel. De twee componenten hebben een synergetische werking op de stevigheid en elasticiteit van het gewrichtskraakbeen. De combinatie van epigallocatechinegallaat (ECGC; een groene thee extract) en geïnactiveerd gist, gecultiveerd op een met selenium verrijkt medium, draagt bij aan het versterken van de gewrichten. Alle ingrediënten participeren in het handhaven van een gezond bewegingsstelsel van de hond of kat.

Diersoort(en) waarvoor het diergeneesmiddel bestemd is

Hond, kat.

Indicatie(s)

Ter ondersteuning van de opbouw van de gewrichten en het bewegingsstelsel.

Dosering voor elke doeldiersoort, wijze van gebruik en toedieningsweg(en)

Katten: ½ tablet Fortiflex 225 per dag gedurende minimaal 1-2 maanden.
Honden tot 15 kg lichaamsgewicht: 1 tablet Fortiflex 225 per dag gedurende minimaal 1-2 maanden. 
Honden tussen 15-25 kg lichaamsgewicht: 1 tablet Fortiflex 375 per dag gedurende minimaal 1-2 maanden. 
Honden tussen 25-40 kg lichaamsgewicht: 1 tablet Fortiflex 525 gedurende minimaal 1-2 maanden.

De behandeling kan onbeperkt worden herhaald.

Speciale voorzorgsmaatregelen bij bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C). Houdbaar tot: zie stempel verpakking.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fortiflex-375 Advanced Formula 30 tabletten