×

Effipro Spray 100 ml

Effipro spot-on voor de hond bevat fipronil. Fipronil is wereldwijd de meest gebruikte werkzame stof in de vlooien- en tekenbestrijding bij huisdieren. Fipronil combineert een zeer goede werking tegen vlooien en teken met een hoog veiligheidspro
SKU
1920
€ 21,50

Voor 15:00 besteld en mits op voorraad, vandaag verzonden. Ook levering op zaterdag

Gratis verzending bij bestellingen boven €55,00!
Slechts €5,95* verzendkosten daaronder.
* Tarief voor Nederland

VRAGEN OVER DIT PRODUCT?
Ons team helpt u graag met al uw vragen over uw huisdier.

030-3035457
Ma t/m Vr 10:00 tot 14:00

Effipro Spray

Effipro bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. Effipro is verkrijgbaar als Effipro spot-on voor hondEffipro spot on voor kat en een spray geschikt voor hond en kat. De spray werkt behalve tegen vlooien en teken ook tegen luizen bij hond en kat. Effipro Spray is bij de kat tot 6 weken werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Indien u de spray voor de hond gebruikt, dan is deze tot 3 maanden beschermd tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken, afhankelijk van de omgevingsdruk.

Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren, konijnen en bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen.

Dosering:

  • Flacon van 100 ml, 6-12 pompen per kg lichaamsgewicht
  • Flacon van 250 ml , 2- 4 pompen per kg lichaamsgewicht
  • Flacon van 500 ml 1-2 pompen per kg lichaamsgewicht

Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden waargenomen. Lees voor gebruik eerst de bijsluiter.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Effipro Spray 100 ml