Net als mensen kunnen honden en katten met veel verschillende klachten kampen. Dit kan erg vervelend zijn voor uw huisdier maar gelukkig zijn er tegen de meeste kwalen medicijnen op de markt. Sommige medicijnen zijn echter alleen op recept via de huisarts verkrijgbaar en bevatten veel onduidelijke ingrediënten. De klacht is dan vaak wel verholpen bij uw huisdier, toch hoeft dit niet altijd de beste oplossing te zijn voor het diertje.

Sinds vorig jaar hebben wij de PUUR serie van NML Health in ons assortiment. Alle producten in de PUUR Natuur serie zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn samengesteld door wetenschappers en dierenartsen volgens de meest recente medische inzichten en ontwikkelingen op het gebied van dierengeneeskunde. De producten zijn hierdoor vrij verkrijgbaar, hebben een positieve werking op de gezondheid van uw huisdier en kennen weinig tot geen bijwerkingen.

GMP Keurmerk

Alle produten uit het PUUR assortiment zijn gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk. Het GMP is een Nederlands keurmerk waaraan strenge maatregelen zijn verbonden binnen de diervoedersector.

Indicatiegebieden

Ons PUUR assortiment bestaat uit een complete serie producten voor hond, kat, paard en pony. De PUUR producten zijn er voor diverse indicatiegebieden. Zo hebben wij PUUR Blaas-Nieren druppels die een regulerende werking hebben op de urinewegen van uw huisdier. De druppels kunnen prima gecombineerd worden met ons dieetvoer tegen urinewegproblemen. Verder zijn er onder andere PUUR producten ontwikkeld die ondersteunen bij problemen met de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en het gedrag.

Om u als klant kennis te laten met dit product bieden wij u nu tijdelijk 10% korting aan op het hele PUUR assortiment. Gebruik de code PUUR2016 bij het afrekenen en u profiteert direct. Deze kortingscode is tot en met 31 januari beschikbaar.